Slanke ikkerøykere, en uakseptabel kostnad for samfunnet

Når helsefascister skriker om påbud, forbud og frihetsinnskrenkelser for oss vanlige dødelige, har de en tendens til å hevde at folk som lever usunt koster helsevesenet uforholdsmessig mye penger, og at deres frihet må fjernes i Das Fellesschafts interesse. Sieg heil!

Det nederlandske nasjonale senter for helse og miljø har tatt en kikk på de virkelige tallene og har funnet ut at det ikke er annet enn løgn, dikt og skitten
propaganda. Slanke ikkerøykere, eller den nye ariske rase, lever lenger enn feitinger og
nikotinslaver. Lengre liv medfører høyere kostnader for helsevesenet,
og med det den vanlige skattebetaler i gata, som jobber og sliter for
kronene som blir stjålet fra han eller henne av grådige diktatorer.

Gjennomsnittlig levde den ariske rasen i 84 år, røykere i 77 år, og overvektige i 80 år. Røykere og tykksaker hadde mer hjerteproblemer enn arierne. Kreft, bortsett fra lungekreft, var omtrent likt fordelt på alle gruppene, og arierne hadde flest slag. Totalt sett endte man opp med at det kostet $417.000 å ta vare på arierne, mens man slapp unna med henholdsvis $371.000 og $326.000 for tjukkasene og nikotinslavene.

Jeg har ikke giddi å gå tallene nærmere i sømmene, men jeg antar at dette kun gjelder de medisinske kostnadene, og at ariernes lengre liv fører til at man i tillegg må peise ut med mye mer i trygder og pensjoner til dem.

Så, ta deg en sigg og knekk en sixpack, livet er til for å leves og nytes uten dårlig samvittighet!

About these ads
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Slanke ikkerøykere, en uakseptabel kostnad for samfunnet

  1. Plass at røkere og fetinger betaler mye her skatter og avgifter (feks moms på røyk osv).
    Derfor sier jeg; LA OSS RØYKE OG SPISE OG VÆRE GLAD

  2. jimjoba1 sier:

    Er helt enig med innlegget ditt! Hvorfor skal man ha et offentlig sykehus som tvinger folk til å finansiere det, og så når du må på sykehuset bli behandlet som en parasitt. Om narkomane stikker en sprøyte i seg selv, eller en røyker, røyker lungene sine til de råtner opp så er det jo deres feil. Med private sykehus så man ha et system med private sykehusforsikringer, da får man lite fordeler av å røyke og spise seg mett på Mc donalds burgere hver dag.

    Da slipper man slike maktsyke politikere som vet bedre enn oss selv hvordan vi skal leve våre liv. I dag blir man for eksempel sett for på for dum til å spare til sin egen alderdom, de bare slenger gamla på bøttekottet når den tid kommer.

    Synes det er veldig bra Marius at du sier i fra om hvordan sosialismen i Norge ødelegger.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s