Står sosialistene virkelig på de fattiges side?

Jeg sendte mailen under til SV, i og med at det er de som er det partiet i Regjering og på Storting i dag som mener mest at de står på de fattiges side. Mailen fikk jeg selvfølgelig IKKE NOE svar på. Jeg sendte den deretter til SVs finansminister Kristin Halvorsen, og poengterte at jeg ikke hadde fått svar på den fra SV, heller ikke fra den kanten ble jeg beæret med et svar på min undring. Mailen lyder slik:

"Jeg har nå hatt kemneren på nakken en stund etter at de bestemte seg
for at jeg betalte for lite skatt i fjor. Da jeg ikke er en veldig
bemidlet mann har jeg forsøkt å forhandle med dem om en fornuftig måte
å løse problemet på, men har kun blitt møtt med trusler og krav. Som
kreditor å regne er staten Norges mest
aggressive og kompromissløse, og det rimer ikke helt med at dere som
regjeringsparti med flertall på Stortinget bak dere liksom skal stå på
de fattiges side. Har SV noen reelle planer for å gjøre noe slik med
statens aggressive fremferd mot de den mener skylder dem penger?"

Slik er det for Norges fattige. Kreditorer, selv inkassobyråer, som selvfølgelig driver ALL sin virksomhet etter regler som fastsettes av de snille og solidariske svina med Stortingsflertall i Norge, kan forhandles med. Men staten kan man ikke forhandle med. Den kan bare ta, og den SKAL HA! Uansett hvor lite du har. UANSETT! Den SKAL HA! Den skiller ikke mellom fattig og rik, om du ikke betaler, så TAR den bare. Der andre kreditorer må gjennom en rettsprosess, kan de bare kaste seg rett over lønna di uten spørsmål, uten samtykke. Og dette er det de virkelig står for, de solidariske og snille, fantastiske sosialistene som sitter med makta i dette landet. Det er dette de ønsker å utsette landets fattige for.

Kommer du til å stemme på disse SVINA som ikke engang gidder å SVARE bekymrede velgere når de spør dem om hva slags politikk de vil føre framover? Vil du fortsette å bidra til at disse hjerteløse, grådige svina får fortsette å holde på makta si? Vil du fortsette å la disse snylterne få blankofullmakt til å ta fra DEG det DU har jobba for? Hvis ja, stem på sosialistene til neste år.  

Noen sosialister som føler det påkrevet å komme med en kommentar?

About these ads
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

32 svar til Står sosialistene virkelig på de fattiges side?

 1. christian sier:

  Sosialister har aldri brydd seg om fattige, eller miljøet. De bryr seg om seg selv.

 2. Unnskyld meg, men forventar du svar på timen på ein sundag?

  Du får nok svar etter kvart. Og det er sosialdemokratar og sosialistar som har gjort at me har svært få verkeleg fattige menneske i Noreg i dag, ja.

 3. zamoyski sier:

  Hmm, dette har jeg erfart på tlf.for ca. 7 år siden ja, lokal SV gadd ikke å svare på akkuratt det samme spørsmål, ikke et tlf. nr eller en henvisning en gang.

  Mens på tlf med lokal Høyre fikk jeg direkte linjen til Sanner og en god svar.

 4. lordmarius sier:

  Nei, det forventer jeg ikke. Men nå som det har gått en måned kan jeg vel anse mailen som ubesvart?

  Så, hva mener du at man skal gjøre for de virkelig fattige i Norge? Fortsette å avkreve dem skatt på inntekt, etterfulgt av 14% skatt på matkjøp og 25% skatt på all annen handel, så med ekstraskatter på alt «demokratiet» i Norge mener er usunne varer, og så enda flere ekstraskatter for de stakkars jævlene som er avhengige av å bruke bil? Ønsker du at staten FORTSATT skal ha blankofullmakt til å bare TA penger fra folk, uansett hvor fattige de enn måtte være? Du kan for eksempel forsøke å svare på noe som har med SAKEN å gjøre, i stedet for å slenge ut feilaktig valgkamppropaganda…

 5. lordmarius sier:

  Jøss, hva svarte Sanner da?

 6. lordmarius sier:

  Det minner meg forresten litt om da Kadra fikk grisebank av muslimer i Oslo. Da sendte jeg mailer til en bunke organisasjoner med en «feministisk» profil, bla. Rød Ungdom, SU, AUF, Kvinnefronten, Ottar, i tillegg til Unge Høyre og FpU, og foreslo at noen skulle ta initiativ til å arrangere en støttemarkering for Kadra og alle andre muslimske kvinner. Ingen svarte Ingen. Bortsett FpU, som forståelig nok skrev at de ikke ville ta initiativ av frykt for at det skulle bli tolket som rasisme.

  De driter i hva vi mener, enkelt og greit.

 7. Sandri sier:

  Det fins ikke fattigdom i Norge jo. Det leser jeg stadig oftere her inne. Fattige har å sammenligne seg med u-landsfattige før de kan åpne munnen og klage over noe. Ergo er det ingen fattige å bry seg om for SV eller andre partier, comprendo?

 8. zamoyski sier:

  Dette var lenge side, budskapet var at Høyre er klar over problemet med kreditør salarer og aggressiviteten og konsekvenser av dette for folk som har dårlig økonomi og gjeld.

  Så kom det et initiativ fra Høyre om å sette ned salarer og sette ned skatten som oppfølging.

 9. Giga sier:

  Jeg synes man skal hjelpe de fattige( i hele verden og ikke bare Norge ). Problemet i Norge er at det er altfor mange gnålete, grinete og sutrete folk som påberoper seg å være fattige,sannsynligvis for å oppnå medlidenhet fra kreti og pleti. De aller fleste i Norge som bjeffer om at de er fattige har bare dårlig råd, og knapt nok det.( De som virkelig er fattige har stort sett annet å stelle med enn å formidle hvor synd de synes om seg selv i diverse fora)

  Scroller man litt på siden din så finner man ut at du nyss har vært på ferie i New York. Det kjennetegner neppe en mann som er fattig å ta seg råd til slikt. Jeg tar det også for gitt at du har en egen PC( siden du blogger) ? Er dette nødvendig å ha når fattigdommen knuger og tarmtottene skriker etter føde? Mener også å huske at jeg leste en gang at du røyker sigaretter.(?) Hva med å skjære ned på forbruket av dette komplett unødvendige nytelsesmiddelet? Mobiltelefon har du vel muligens også? Det koster penger å ha slike ting. Spar penger der du kan, istedenfor å sløse!

  Nei, hverken du eller mange andre i Norge som skriker ut sin selvpålagte «nød», kan kalles fattige. Egoistiske sytpeiser derimot…

 10. lordmarius sier:

  Egoistiske sytpeiser? Hvem faen er det som er egoistisk, er det jeg som er egoistisk, jeg som er så jævla frekk at jeg bruker 500 spenn på en gjenvunnet PC, er det jeg som er egoistisk, jeg som er så jævla frekk at jeg ikke bytter inn NYC-billetten jeg fikk i 30-årsgave i penger og gir dem til futen? Er det jeg som er egoistisk, jeg som er så jævla frekk at jeg bruker noen av de penga jeg SJØL har jobba for på sigg? Eller er det den jævla staten som tar nøyaktig HVOR MYE DEN VIL av mine penger, for så å kreve enda mer penger når året er omme som er egoistisk?

  Du synes tydeligvis at det er rett og rimelig at man bare skal kunne TA penger fra folk, betyr det at jeg bare kan møte opp på døra di og ta dine penger fra deg, eller må man ha en hatt på hodet der det står fut eller stortingspoliker før man kan begå ran?

  Uansett hvor mye eller lite fattig du måtte mene at jeg er, poenge med innlegget mitt er at staten er Norges mest aggressive og kompromissløse kreditor UANSETT om du er rik eller fattig. Henger det på greip? Synes du virkelig at det er riktig, du som er så utrolig jævla keen på å hjelpe de fattige? Eller er poenget at man først skal loppe de fattige for så å kaste noen brødsmuler deres vei?

  En person som tjener 150.000 kroner er ikke rik. Det er ca. 12.500,- per måned. Etter at staten har fått den inntektsskatten den krever, sitter den stakkars jævelen igjen med kr. 10.000,-. Deretter kommer 14% matskatt, deretter kommer 25% skatt på ABSOLUTT ALT annet vedkommende er så jævla egoistisk og frekk at vedkommende ønsker å kjøpe for sine egne jævla penger. Så PÅ TOPPEN AV DET HELE kommer ekstraskattene som legges på det som staten mener er usunt som alkohol og tobakk, for ikke å si all den ekstraskatten den stakkars jævelen må betale om vedkommende er avhengig av bil for å komme seg på jobb.

  Så hvem er det som er egoistisk her? Hvem er det som er grådig? Uansett hvor lite man måtte tjene i Norge tar staten OVER HALVPARTEN av ens lønn. Og deretter, om staten skulle være misfornøyd med hvor mye inntektsskatt den tar inn, kommer dens kreditorside inn, den grådige, hensynsløse, butale, kompromissløse torpedostaten.

  Du er sikkert veldig glad i å hjelpe de fattige. Såpass glad at du er veldig glad for at den norske staten SKAPER fattige, slik at du kan få flere du kan late som du hjelper, egoistisk og hensynsløs som du er.

 11. Giga sier:

  lordmarius,
  et slikt svar du kommer med her gjør meg bare enda mer overbevist om at mine beskrivelser var korrekte. Dette er navlebeskuelse på høyt plan.
  Det må være litt av «helvete» å være «fattig» i Norge, gitt! Her har du bare fylt på bensin på ditt eget bål.

  Ta deg i hop, skjerp deg ,jobb mer, ikke sløs, spar penger, bo og spis billig, ikke syt etc.

  Mange ting du kan gjøre for å komme deg ut av en imaginær fattigdom…

  Sorry lordmarius, du kan skrike opp, bruke kraftgloser,og banne og sverte så mye du bare vil. Sånne som deg har jeg definitivt ingen medlidenhet eller sympati med. Medlidenheten og sympatien går istedenfor til de som VIRKELIG er fattige.

 12. lordmarius sier:

  Siden du velger å være et rasshøl og IKKE kommentere saken i det hele tatt, med derimot insisterer på å fortsette å angripe meg som person, tenker jeg vi skal ta en liten titt på de tinga du NEKTER å kommentere:

  1. Synes du virkelig det er greit at staten, under ledelse av de rødgrønne partiene som kaller seg selv solidariske med de fattige, er Norges mest aggressive og kompromissløse kreditor?

  2. Du synes tydeligvis det er greit å TA penger fra folk uten å spørre pent først. Da er du ikke noe bedre enn en simpel tyv. Mener du at alle har rett til å ta andres penger, eller må man først ha på seg en hatt det står «politiker» eller «fut» på?

  3. En person som tjener 150.000 kroner i året brutto får 12.500,- per måned. Etter at staten har stjålet inntektsskatt sitter den stakkars jævelen igjen med kr. 10.000,-. Deretter kommer betaling i tillegg til 8% skatt på offentlig kommunikasjon som allerede er betalt for over inntektsskatten, så kommer 14% matskatt, deretter kommer 25% skatt på alt annet vedkommende måtte være så frekk å kjøpe for sine egne penger, penger som vedkomemende SELV har arbeidet for. På toppen av kransekaka kommer alle ekstraskattene for det vedkommende måtte kjøpe som står på fy-lista til fascistene som styrer, samt ekstraskattene de stakkars jævlene som må bruke bil må betale. Er dette virkelig slik det bør og skal være?

 13. Giga sier:

  1. Jeg er uenig med din rabiate og ekstremistiske fremstilling.

  2.Jeg er uenig med ditt syn. Jeg går utifra at når du avla New York en visitt, i fornøyelsens øyemed, så hadde du med deg et norsk pass? Dette indikerer at du er statsborger og MEDLEM av nasjonen Norge. Det du KAN gjøre, for å slippe unna slemme politikere og skattefut, er å erklære deg statsløs eller enda bedre: Flytte til et område av Verden( hvor nå enn det måtte være? ) hvor du måtte mene at man lever tilnærmelsesvis tettest opptil det du foretrekker. På den måten kan du best frasi deg ethvert ansvar, forpliktelse og gode i røverstaten Norge, og heller flytte til et hjørne av verden hvor egosentrikere råder grunnen( Hvor nå en dette måtte være? )

  3. Er du utlending som er utsatt for sosial dumping? 150 000 kroner i årslønn gir en timelønn på ca. 75 kroner. Eller er du en av disse late slabbedaskene som FULLSTENDIG FRITT har valgt å jobbe deltid?

  Nei, du er i all sannhet en EGoISTISK SYTPEIS! Det har du bevist!

 14. lordmarius sier:

  1. Du er uenig i min «rabiate og ekstremistiske framstilling»? Wow, det var i sannhet et SLÅENDE argument. Hadde du ønsket å fremstå som litt lurere enn som så ville du kanskje kommet med noen argumenter i stedet for bare karakteristikker. Men det er vel for mye å be om.

  2. Såpass, er man uenig så skal man flytte. Demokratiet i et nøtteskall eller? Ingen plass til politiske dissidenter? Fascist.

  3. Du er jævli opphengt i meg, selv om jeg poengterer at staten er like deilig kynisk, aggressiv og kompromissløs mot alle. Fattig som rik. Fortsatt ingen kommentarer rundt saken, eller har du lyst til å slenge mer dritt til meg?

 15. Giga sier:

  1. Det er nok for mye forlangt, ja. Bekymrer meg fint lite at en som kaster om seg med ord som «fascist»( du misbruker språket, gutt! ) for å beskrive andre, synes at noen er «lure» eller ei…

  2. Tro det eller ei, men jo, det er plass til deg også! Men i all min enfoldighet så var jeg så «sosialdemokratisk» at jeg tenkte først og fremst på ditt eget velbehag. Hadde det ikke vært deilig å flytte et sted sammen med likesinnede( hvis de finnes? ) og attpåtil slippe unna denne fæle kjeltringstaten i nord som vi kaller Norge, og som stort sett består av fascister, voldelige pengeinnkrevere og andre busemenn som måtte finne på å stikke kjepper i hjulene for din søken etter det du definerer som «frihet»?

  3. Såh? Har du en timelønn på 75 kroner og er utsatt for sosial dumping, eller benytter du deg bare av friheten til å jobbe deltid?

 16. lordmarius sier:

  Det er vel heller du som misbruker språket når du glatt omgår mine spørsmål ved å karakterisere min framstillng som «rabiat og ekstremistisk».

  Jeg stiller de samme spørsmålene igjen:

  1. Synes du virkelig det er greit at staten, under ledelse av de rødgrønne partiene som kaller seg selv solidariske med de fattige, er Norges mest aggressive og kompromissløse kreditor?

  (Dette er IKKE en rabiat og ekstremistisk framstilling, det er en objektiv observasjon av virkeligheten. Staten ER Norges mest aggressive og kompromissløse kreditor. Den er det mot fattig, den er det mot rik. Uansett hvor mye du har eller ikke har, og uansett hvor urimelige krav de stiller. Pengene SKAL de ha, og det på dagen, ellers kommer de på døra di!)

  2. Du synes tydeligvis det er greit å TA penger fra folk uten å spørre pent først. Da er du ikke noe bedre enn en simpel tyv. Mener du at alle har rett til å ta andres penger, eller må man først ha på seg en hatt det står «politiker» eller «fut» på?

  (Dette er ikke en rabiat og ekstremistisk framstilling. Staten tar penger fra folk uten å spørre, og forsøker man å gjøre motstand blir man utsatt for tvang bemektiget av voldsmakt. Nok en objektiv observasjon du nekter å kommentere).

  3. En person som tjener 150.000 kroner i året brutto får 12.500,- per måned. Etter at staten har stjålet inntektsskatt sitter den stakkars jævelen igjen med kr. 10.000,-. Deretter kommer betaling i tillegg til 8% skatt på offentlig kommunikasjon som allerede er betalt for over inntektsskatten, så kommer 14% matskatt, deretter kommer 25% skatt på alt annet vedkommende måtte være så frekk å kjøpe for sine egne penger, penger som vedkomemende SELV har arbeidet for. På toppen av kransekaka kommer alle ekstraskattene for det vedkommende måtte kjøpe som står på fy-lista til fascistene som styrer, samt ekstraskattene de stakkars jævlene som må bruke bil må betale. Er dette virkelig slik det bør og skal være?

  (Dette er heller ikke en rabiat og ekstremistisk framstilling, det er virkeligheten slik den fortoner seg for en person som tjener kr. 150.000,- i året. Skattereglene ser ikke forskjell på «latsabbene» du skjeller ut og folk som er «verdig lavtlønte». Inntektsskatten i eksempelet er hentet fra skatteetaten.no, resten av skattene vet du like godt som meg at stemmer).

  Og siden du er så jævli opphengt i meg, så jobber jeg nå deltid fordi jeg er i ferd med å starte på utdanning. Det eneste jeg mangler for å komme i gang er at de inkompetente byråkratene i utdanningsbyråkratiet skal bli ferdig med å sjonglere reformer slik at de kan finne ut av hvilke skolebøker jeg skal ha.

 17. Peder Ås sier:

  #6.1

  Du glemmer arbeidsgiveravgiften. Tjener du 12.500 kr i mnd er 1762,50 som bare forsvinner inn i det store intet fordi du har jobbet.

  Arbeidsgiveravgiften slår bare ekstra hardt ut om du tjener over 750.000 fra en arbeidsgiver(eller noe, må sjekke). Før det er det en skatt som rike og fattige betaler samme prosentandel av inntekten. For å unngå massehysteri er den likevel skjult, slik at kun arbeidsgiveren din ser hvor mye penger du faktisk betaler på denne måten!

 18. ARGUS37 sier:

  Glem det!
  Sosialistene står på «sosialistenes (og sin egen) side. Enhver er seg selv nærmest og det gjelder nok også sosialister.
  Det som dog er et særtrekk for sosialister er at de i liten grad respekterer den private eiendomsrett og syne det er OK å karre til seg litt ekstra så lenge de kan ta det fra en «ikke-sosialist». En slags legalisert form for tjuveri, om du vil.

 19. wolf sier:

  Så lenge de fleste jeg kjenner som kaller seg sosialister betaler mer til fellesskapet gjennom skatt og andre offentlige avgifer, enn de får tilbake gjennom velferdssamfunnet vil jeg si at sosialister står på de fattiges side.

  At noen, som du, bortskejmte unger som har vokst opp i et velferdssamfunn, bygget opp av diverse sosialister, ikke alltid får viljen sin må man nesten forvente. Slutt og syt, hvis du føler deg så urettferdig behandlet kan du, and please do, forlate landet. Tror ikke mange vil savne deg…

 20. lordmarius sier:

  Logikken din er altså slik at så lenge dine sosialistvenners penger forsvinner inn i staten for ikke å bli sett igjen, så spiller det ingen rolle hva som faktisk skjer i virkeligheten. Nydelig.

  Jeg synes du er i din fulle rett til å stille så lite krav til dine egne penger. Jeg derimot, ønsker å kunne stille litt strengere krav.

 21. lordmarius sier:

  Og forresten, forlat gjerne landet du også. Du og dine hører mer hjemme i Zimbabwe og Kina enn i Norge. Kom dere til helvete ut nå, fascister!

 22. Giga sier:

  1. Nei, det er ingen objektiv fremstilling. Det er en fremstilling som er malende og spekket med adjektiver. Dvs. subjektiv.

  2. Du har blitt spurt pent. Du har fått sjansen til å gjøre opp for deg. Forslaget om å pakke snippsekken å bosette seg et annet sted står dermed fortsatt ved lag.

  3. Virkeligheten slik DU ser den, eller har du gjort deg til talsperson for en bestemt gruppe mennesker som jobber deltid og har 150 000 i året?

  Jeg synes fortsatt ikke synd på hverken deg eller dine evt. likesinnede og likestilte. Du har jobb. Du har studieplass. Du har vært i New York på ferie. Du røyker og du har egen PC.
  Det er folk som har det langt værre. Men skal du se dem, så innebærer det at du må løfte blikket fra din egen navle for en stakket stund.
  Prøv det.

 23. Giga sier:

  Blir det ikke hipp som happ om man velger å bosette seg i Kina, Zimbabwe eller Norge da? Det blir jo som å flytte fra et skakk-kjørt og brutalt regime til det samme grusomme regimet, ikke sant?( I følge deg da, vel og merke ). Nei, mye bedre at en selverklært dissident som deg selv rømmer denne menneskefiendtlige røverstaten Norge og finner seg et paradis på jord hvor andre frihetselskende skapninger måtte befinne seg. Akkurat hvor, vet jeg ikke. Men det skal visstnok fortsatt være noen uoppdagete pletter rundt omkring på kloden, hvor frihet og harmoni hersker…

 24. Anders sier:

  Det har blitt enklere å kreve inn penger. Og det kan bety slutten på plagsomme inkassobyråer.

 25. lordmarius sier:

  Jeg stiller spørsmålene du nekter å svare på igjen:

  1. Synes du virkelig det er greit at staten, under ledelse av de rødgrønne partiene som kaller seg selv solidariske med de fattige, er Norges mest aggressive og kompromissløse kreditor?

  (Dette er IKKE en rabiat og ekstremistisk framstilling, det er en objektiv observasjon av virkeligheten. Staten ER Norges mest aggressive og kompromissløse kreditor. Den er det mot fattig, den er det mot rik. Uansett hvor mye du har eller ikke har, og uansett hvor urimelige krav de stiller. Pengene SKAL de ha, og det på dagen, ellers kommer de på døra di!)

  2. Du synes tydeligvis det er greit å TA penger fra folk uten å spørre pent først. Da er du ikke noe bedre enn en simpel tyv. Mener du at alle har rett til å ta andres penger, eller må man først ha på seg en hatt det står «politiker» eller «fut» på?

  (Dette er ikke en rabiat og ekstremistisk framstilling. Staten tar penger fra folk uten å spørre, og forsøker man å gjøre motstand blir man utsatt for tvang bemektiget av voldsmakt. Nok en objektiv observasjon du nekter å kommentere).

  3. En person som tjener 150.000 kroner i året brutto får 12.500,- per måned. Først kommer 14,1% skatt som holdes skjult under navnet «Arbeidsgiveravgift» (Takk for påminnelsen, Peder). Etter at staten så har stjålet inntektsskatt sitter den stakkars jævelen igjen med kr. 10.000,-. Deretter kommer betaling i tillegg til 8% skatt på offentlig kommunikasjon som allerede er betalt for over inntektsskatten, så kommer 14% matskatt, deretter kommer 25% skatt på alt annet vedkommende måtte være så frekk å kjøpe for sine egne penger, penger som vedkomemende SELV har arbeidet for. På toppen av kransekaka kommer alle ekstraskattene for det vedkommende måtte kjøpe som står på fy-lista til fascistene som styrer, samt ekstraskattene de stakkars jævlene som må bruke bil må betale. Er dette virkelig slik det bør og skal være?

  Du kan velge å svare saklig på disse spørsmålene, eller du kan la være. Ønsker du at flere av dine kommentarer skal hakes av som godkjent vil jeg anbefale deg å svare saklig på spørsmålene.

 26. lordmarius sier:

  Betyr det slutten på den plagsomme staten også?

 27. Giga sier:

  Da lar jeg din ( noget spesielle ) oppfattelse av hva som er saklig gå av med seieren, og unnlater å kommentere saken mer.

 28. lordmarius sier:

  Da begynner vi å nærme oss. Du mener at min virkelighetsoppfattelse er noget spesiell, altså har du konkludert med at det jeg skriver ikke har noe med den objektive virkelighet å gjøre. Det neste skrittet for deg da er å svare på spørsmålene mine. Jeg omformulerer dem her til påstander, slik at du lettere kan rive dem i filler.

  1. Staten, under ledelse av de rødgrønne partiene som kaller seg selv solidariske med de fattige, er Norges mest aggressive og kompromissløse kreditor. Når den har bestemt seg for at den vil ha flere av dine penger enn den allerede har fått pusser den kemneren på deg. Kemneren trenger ikke å forholde seg til de samme reglene som andre kreditorer i Norge. Kemneren sender deg en giro som man ikke kan forhandle om på noen som helst måte. Betales ikke pengene innen fristen kommer kemneren på døra di og ser om du har ting den kan ta. Om du ikke har ting den kan ta vil den kunne trekke pengene direkte fra lønna di, selv ikke denne summen kan forhandles på noen som helst måte.

  2. Å ta penger fra folk uten å spørre pent først er å stjele. Det er moralsk feil å stjele. Det er ingen prinsipiell forskjell på tyveri om det er en privatperson eller en myndighetsperson som stjeler.

  3. En person som tjener 150.000 kroner i året brutto får 12.500,- per måned. Først kommer 14,1% skatt som holdes skjult under navnet «Arbeidsgiveravgift» (Takk for påminnelsen, Peder). Etter at staten så har stjålet inntektsskatt sitter den stakkars jævelen igjen med kr. 10.000,-. Deretter kommer betaling i tillegg til 8% skatt på offentlig kommunikasjon som allerede er betalt for over inntektsskatten, så kommer 14% matskatt, deretter kommer 25% skatt på alt annet vedkommende måtte være så frekk å kjøpe for sine egne penger, penger som vedkomemende SELV har arbeidet for. På toppen av kransekaka kommer alle ekstraskattene for det vedkommende måtte kjøpe som står på fy-lista til fascistene som styrer, samt ekstraskattene de stakkars jævlene som må bruke bil må betale. Disse skattene ser ikke forskjell på latsabb og f.eks. person som sliter med å få seg fulltidsjobb. Disse reglene gjelder for alle. At selv de som sliter økonomisk tvinges til å betale så mange forskjellige skatter av pengene de tjener gjør dem ikke noe mindre fattige, faktisk er disse skattene med på å skape fattigdom.

  Så, da er utfordringen din. Hvor er min virkelighetsoppfatning «noget spesiell»? Hvor tar jeg feil? Kan du vennligst informere meg om hvilke faktafeil som befinner seg blant påstandene mine?

 29. Giga sier:

  takk som byr!

  1. «..som kaller seg selv solidarisk med de fattige».
  Hva er din «objektive» oppfattelse av hva det er å være fattig?

  «..kaller seg selv solidarisk..»
  Underforstått: det de rød-grønne partiene evt. måtte finne på å kalle solidarisk, er langt mindre objektivt enn DIN oppfattelse av samme ord?

  «…Norges mest aggressive og kompromissløse kreditor»
  Javel? Her må du nesten begrunne ditt syn med sammenlignbare kreditorer( gjerne med dem som bruker bole-gutter for å innkreve utestående beløp og knuse kneskåler ).
  Resten er i det store og det hele påstander jeg er enig i og støtter konsekvensene av.

  2. Men dette er ikke tyveri. Du tar deg en jobb under en helt klar forutsetning om at du skal og må betale skatt. Det samme kan sies om moms og avgifter. Du kan avstå fra å velge varer og tjenester, og velge en billigere variant. Du kan også bevege deg til et sted hvor slike skatter og avgifter er totalt fraværende. Ingen hindrer deg( bortsett fra en evt. maschosistisk glede av å bo i et pill råttent land som Norge ). Du har en oppfatning av det å stjele som strekker seg altfor langt.
  3. «Stakkars jævlene». Det er nettopp slik bruk av språket som gjør at din egen tro på at du fremstiller saken som «objektiv» faller på sin egen urimelighet. Dette er så subjektivt som det går an å bli.
  «Fascistene som styrer». Kan du begrunne dette? Er Norge et 100% fascistisk land, som er underlagt den fascistiske ideologi? Vennligst begrunn( gjerne med kilder ). Og husk: Er Norge 100% fascistisk? Er det ditt «objektive» syn?

  Skatt er ikke med på å skape fattigdom. Skatt er med på å løfte folk ut av fattigdom. Det er et viktig incentiv.
  Men det er viktig å presisere at skatt bør brukes progressivt og avgifter bør brukes for å regulere forbruk og uønsket atferd .

  Du har fortsatt en noget spesiell virkelighetsoppfatning, lordmariuus.

 30. lordmarius sier:

  1.

  «Hva er din «objektive» oppfattelse av hva det er å være fattig?»

  Hæ?

  «Underforstått: det de rød-grønne partiene evt. måtte finne på å kalle solidarisk, er langt mindre objektivt enn DIN oppfattelse av samme ord?»

  En objektiv analyse av hvordan de rødgrønne ter seg mot de fattige viser at de ikke er solidariske med de fattige, men i stedet lopper dem for penger på brutalt vis.

  2. «Men dette er ikke tyveri. Du tar deg en jobb under en helt klar forutsetning om at du skal og må betale skatt. Det samme kan sies om moms og avgifter. »

  Jo, det er helt klart tyveri. Det er ingen som har spurt meg om jeg ønsker å betale skatt («avgifter» er også skatt), det er de som har makta over våpnene her i landet som forventer at jeg gjør det. Om jeg skulle finne på å beholde mine penger selv, så blir jeg utsatt for vold.

  Hva er den prinsipielle forskjellen på at de som bestemmer her i landet besetmmer over meg og mine penger, og at jeg bestemmer at alle som bor i den samme gata som meg skal gi meg alle pengene sine? Ingenting, for de er begge beslutninger som er tatt uten at den ene parten har gitt sitt samtykke.

  «Du kan avstå fra å velge varer og tjenester, og velge en billigere variant.»

  Nei, jeg kan ikke avstå fra å velge varer. Hvorvidt jeg velger en billigere variant eller ikke er irrelevant, jeg må uansett betale 14% skatt for å kjøpe mat, og 25% skatt eller mer for å kjøpe alt annet. Og det av penger jeg ALLEREDE har betalt skatt for. Og det er ingenting jeg som individ kan gjøre for å reforhandle den «avtalen» der.

  «Du kan også bevege deg til et sted hvor slike skatter og avgifter er totalt fraværende.»

  Men akkurat nå så vil jeg bo her, og jeg vil bestemme over meg selv og de pengene jeg selv har arbeidet for uten at noen voldelige psykopater har noenting med det å gjøre.

  3. Du har ikke gjort noe for å vise hvor feil det er at de som har lite penger i Norge blir skattet i hjel. Alle dataene jeg brukte kan etterprøves. Det norske skattesystemet skal liksom være til for å «omfordele» fra de som har mye til de som har lite, men i realiteten betaler til og med de som har lite det meste av pengene sine under tvang til staten. Jeg mener at det er en grov urett.

  Du etterlyser min begrunnelse for å si at Norge er et fascistisk land, den følger her: I Norge har vi en overklasse som anses som bedre enn alle andre slik at de kan ta beslutningene for alle. De kalles «folkevalgte», selv om folket selv ikke har valgt dem. I tillegg er Norge helt i tråd med den fascistiske ideologi på det økonomiske feltet; man har en sterkt begrenset privat eiendomsrett.

  Hvordan kan du kalle skatt et insentiv? Et insentiv er en motivasjon til å gjøre noe. Å måtte betale skatt er ingen motivasjon til noe som helst, det er noe man tvinges til. Beskatning er en ekstremt bra måte å skape fattigdom på i og med at det blir dyrere å lage jobber til folk, altså blir det færre jobber enn nødvendig. Når skatten i tillegg tynger ned de som har lite fra før, da er det klart at det blir flere fattige enn man skulle ønske.

  Hvis du VIRKELIG vil gjøre noe for de fattige, så bør du ta til orde for å få fjernet skatt og avgifter.

  Du kan også bevege deg til et sted hvor slike skatter og avgifter er totalt fraværende. Ingen hindrer deg(

 31. Redneck sier:

  Ingen fare, de får ikke min stemme :)

 32. Snillfant sier:

  Flott tiltak LordMarius! Selvfølgelig vil ikke den SV bitchen Kristin Halvorsen svare, de har jo ikke noe svar.

  Etter at SV ble halvert etter valget i 2007, så skrev jeg inn en kommentar i bloggen hennes her på VG. Hvor jeg påpekte at det var ikke noe rart de mistet oppslutning, etter at de lot som de skulle bekjempe fattigdom og gjorde niks og nada.

  Kristin Halvorsen svarer forøvrig ALDRI på kommentarer i bloggen sin. Det må bety at hun ikke leser dem heller.

  La oss prøve å utradere SV helt i 2009 valget. Vi har ikke bruk for arrogante og overlegne hyklere som later som de bryr seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s