- Opplegget funker for oss, ikke forstyrr med ytringsfrihet

Nå ser det endelig ut til at det latterlige forbudet mot politisk reklame på TV står for fall. Dette er en viktig seier for ytringsfriheten, av én enkel, soleklar grunn:

Ytringsfrihet er at du kan ytre hva du vil, hvordan du vil, uten å bli rammet vold fra staten.

Et forbud mot politisk reklame på TV er per definisjon en begrensning av ytringsfriheten ved hjelp av vold, dermed er forbud mot politisk reklame på TV en klar begrensning av ytringsfriheten, skal altså ikke forekomme.

Den ekle lille trønderen Trond Giske, han som mener at han har rett til å stikke snuten sin borti alle andres privatsaker, aksepterer selvfølgelig ikke dette. Trond Giske hviner om at forbud er eneste mulighet fordi han ikke vil ha noe av et pengestyrt demokrati. 

Fantastisk, en skulle tro at det så ville føre til at Giske kjempet for et forbud mot LOs millionstøtte til Arbeiderpartiet, eller et forbud mot at høytlønnede lobbyister ansettes av særinteressegrupper med masse penger på bok?

Tvilsomt. Dagens pengestyrte demokrati fungerer helt strålende for Arbeiderpartiet. Det er dermed ingen vits i å gynge på båten slik at nye grupper kan komme på banen. Hey, tenk om man skulle få ENDA FLERE politiske ytringer ut til folk i det ganske land, ytringer fra tidligere stumme aktører. Det ville jo fucke opp hele greia for de etablerte partiene!

Trond Giskes hvining får hvinestøtte fra SVs May Elisabeth Hansen. Hun mener at politisk reklame på TV vil uthule den politiske debatten, da man ikke vil få servert motforestillinger mot det som sies i reklamene. Hun glemmer jo selvfølgelig å nevne at valgkampbrosjyrene som deles ut av tusenvis av SV- og Arbeiderpartimedlemmer landet over ved hvert valg heller ikke gir motforestillinger mot eget budskap. Er ikke det en uthuling av debatten? Bør ikke dermed løpesedler og brosjyrer forbys?

Neida, det fungerer fint for SV slik det er nå. De har massevis av folk som kan videreformidle politisk reklame fra hånd til hånd, fra munn til munn. Ingen vits i å gynge på båten slik at ens egne fordeler mister verdi. Ingen vits i å risikerere at nye grupper får melde seg på debatten, det ville jo fucke opp alt for en sjøl!

Og det beste av alt: Mens man kjemper mot en slik forandring, så kan man LATE SOM at man er prinsipiell og for folkestyre, debatt og ytringsfrihet. Og tusenvis av norske sosialister vil tro en.

About these ads
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til - Opplegget funker for oss, ikke forstyrr med ytringsfrihet

 1. jimjoba1 sier:

  http://www.partifinan

  Her kan man lese at APeberget får
  60 955 996kroner finansiert av staten. Giske og co er mot ytringsfrihet og spillselskaper, men driver med aktivt statspropaganda, og tjener enormt på bingo.

  http://www.vg.no/nyhe
  Forøvrig. Giske ser ut som en ekte mafiaso, noe som også er en passende beskrivelse på den slasken!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s