>Aftenposten hyller mikrofonkåt luditt

>I morgen går legenden Ice Cube på Rockefellerscenen, og Aftenposten har i den forbindelse ukritisk sluppet den aldrende mannen løs med sin noe daterte visdom. Cuben har nemlig fått det for seg at automatisering av industrien er negativt og fører til at det blir færre arbeidsplasser for vanlige folk. Slikt har man jo hørt før, og det er kanskje ikke noe særlig sjokkerende at amerikanske gangsterrappere ofte ikke er de med mest kunnskaper om historie og økonomi. Det som er sjokkerende er at Aftenposten lar en ignoramus bable i vei uten å stille kritiske spørsmål, for så å kalle ignoramusen jordnær og til slutt spørre ham om hvorfor unge amerikanere har lite kjennskap til resten av verden. Hvor rekrutterer egentlig Aftenposten de såkalte journalistene sine hen?

About these ads
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til >Aftenposten hyller mikrofonkåt luditt

  1. >Ice Cube sier: «..alle de som tidligere stod langs samlebåndet er nå erstattet av roboter. Det kommer ikke til å endres. Så pengene når aldri ut til folket.»Dette er da ikke så underlig?Du må huske at Cube er en motherfucking ruthless villain. Og jeg er enig i at det er en ganske nøktern beskrivelse av arbeiderklassens kår i statene om dagen. Han sier vel ikke akkuratt «Løsninga er å bekjempe moderne teknologi», mer enn at han påpeker et problem for vanlige folk.

  2. LordMarius sier:

    >Jepp, og problemet han påpeker er at industrien automatiseres, det er det ENESTE han finner bryet verdt å nevne ved det som skjer i staten nå om da’n. Ingenting om monetært monopol og sentralbanker som spyr ut penger, ingenting om Messiaserklærte politikere som kaster bort framtia til den amerikanske «arbeiderklassen» ved å love bort pengene deres i mange generasjoner framover for å kunne peise inn spenn i ugjendrivelig nederlagsdømte finansinstitusjoner og bilfabrikker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s