>LordMarius’ innvandringsquiz

>Siden både den ene og den andre lanserer innvandringsquiz for å avgjøre hvem som skal ha rett til å uttale seg om brune mennesker, har jeg i min visdom besluttet å selv kreere et quizverk som stiller de andre i forlegenhet. Den er kort og inneholder kun ett spørsmål med to svaralternativer, men dette spørsmålet er det eneste relevante spørsmålet, og alternativene er de eneste to mulige. Quiz i vei, lykke til!

(PS: Hva som er rett svar er ganske åpenbart, så jeg har ikke tatt meg bryet med å lage noen fasit)

Spørsmål 1/1

Er det din business hvor på planeten et annetg fritt individ oppholder seg?

1. Nei, det er ikke min business. Frie mennesker er frie mennesker, og skal ikke slavebindes av andre så lenge de ikke begår aggresjon mot andre frie individer, helt uavhengig av deres hudfarge, religiøse tilknytning, eller andre irrelevante faktorer.

2. Ja, det er min business siden jeg har et oppblåst ego kombinert med en rasistisk, nasjonalistisk eller etnosentrisk grunnholdning. Jeg er veldig maktsyk og derfor en fare for mine omgivelser og begår mer enn gjerne aggresjon mot medmennesker som ikke lever sine liv etter mine befalinger. Jeg er muligens psykotisk eller til og med schizofren da jeg mener at usynlige streker mellom «land» skal ha noen innvirkning på hvordan folk tillates å leve sine liv.

About these ads
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

5 svar til >LordMarius’ innvandringsquiz

 1. >Du er alt for naiv, LordMarius

 2. LordMarius sier:

  >Nåh, Olve, det der var vel ikke et særlig overbevisende argument, var det vel? «Du er naiv» er slikt man bare kan slenge fram i en hvilken som helst diskusjon når en selv ikke har argumenter, for å forsøke å ugyldiggjøre ens meningsmotstanders argumenter. :)

 3. >Bedre enn dine svar på mine anarkisme-kommentarer;)Jeg har skrevet lengre om migrasjon her, du kan lese det.

 4. LordMarius sier:

  >Tja, så vidt jeg kan se er vi fullstendig enige om innvandring, i hvert fall tolker jeg det slik av noe du skriver i kommentarene på blogginnlegget ditt:»Men som sagt, jeg har overhodet ingenting i mot migranter, og ser helst fri immigrasjon. Problemet er ikke innvandrerne, men sosialister.»

 5. Anonymous sier:

  >Burde ikke alle i Kongo handle fredelig med hverandre slik folk gjør i fravær av sosialister? Hvorfor klarer de ikke det?Hva synes indianere om at de lot «de andre» innvandre? Var det en god ide?Hvis et liberalistisk paradis lar en haug sosialister innvandre, kanskje sosialistene tar makten på demokratisk vis(ved å tvinge gjennom flertallsvalg) og avslutter paradiset? Er det ikke slik at mennesker vanligvis følger ressursene, bruker dem opp og så forflytter seg videre når de har lagt landet øde bak seg? Intet poeng å forsøke å hindre slikt levevis?Ontologen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s