>Krigen mot narkotika tar enda flere liv

>Krigen mot narkotika tar liv. Forbudet dreper misbrukere fordi høy risiko gjør at forbruket vris mot sterkere og uforutsigbare stoffer. Forbudet dreper fordi svarte markeder overlates til kyniske voldsmenn. Forbudet dreper fordi uskyldige havner i skuddlinja. Forbudet dreper fordi ellers ikke-voldelige personer blir drept av adrenalinhøye triggerhappy politifolk på razzia. Og forbudet dreper fordi noen skyter når politifolk, som i stedet kunne ha jaktet på virkelige forbrytere og hjulpet uskyldige, stormer leilighetene og husene deres. Det siste er det som nå har skjedd i New Zealand, forhåpentligvis har det siste blodet flytt i den saken.

About these ads
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s