>Gal manns ralling

>Det er virkelig på tide at noen i Arbeiderpartiet tar ansvar og beskytter Bjørn Jarle Røberg Larsen mot seg selv. Jeg vet ikke helt om jeg skal le meg fillete eller fordervet av hans siste sprell, men ved nærmere ettertanke tror jeg kanskje at jeg skjærer gjennom og rett og slett ler meg i godt, gammeldags hjel.

Via Gull og Frihet

About these ads
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til >Gal manns ralling

  1. Anonymous sier:

    >Men han er jo underholdene…Olds69

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s