>Lysebakkens desperate løgn

>

Arbeiderpartiet og SVs har vært ute og badet seg til rosin, og Siv Jensen har løpt avgårde med klærne deres. En etter annen kommer de nå med desperate angrep på Jensen og FrP for å avlede oppmerksomheten fra at de er kliss nakne.

Arbeiderpartiet har hatt makten i Norge praktisk talt hele tiden siden krigen. I løpet av den tiden har Arbeiderpartiet, som villet politikk, latt det bli et gap mellom lønningene i offentlig og privat sektor. I og med at det jobber flest kvinner i omsorgsyrkene som er rammet, later de som om dette er et diskrimineringsproblem, som om dette er noe som per def. rammer kvinner. Men det er jo ikke sant.
Nå har AP sittet i flertallsregjering med SV og SP i fire år. De har hatt tidenes største statsbudsjetter til disposisjon. Når som helst kunne disse lurendreierne ha plassert penga der kjeften er, og bevilget penger til et lønnsløft for offentlig sektor. De kunne gjort det. Men har de gjort det? Nei, de har ikke gjort NOE SOM HELST med saken. De har ansett det som viktigere å drysse milliarder over Kjell Inge Røkke enn å gjøre noe med «likelønn». Når så FrP og Siv Jensen faktisk forsøker å gjøre noe med saken, bare for å bli nedstemt av de rødgrønne «likelønns»-kameratene, kan saken knapt bli mer absurd.
SVs Audun Lysebakken har lest i FrPs program, og har funnet en helt irrelevant passasje han kan bruke til å forsøke å overbevise de som ennå måtte være dumme nok til å kjøpe sosialistenes løgner om at Siv Jensens «likelønns»-forslag ikke egentlig ble foreslått i virkeligheten:
Det er ikke en offentlig oppgave å utjevne lønnsforskjeller som oppstår naturlig i markedet.

Lysebakken prøver altså å påstå at Arbeiderpartiets tvungent innførte lave lønn i offentlig sektor, en sektor som er monopolisert med tvang og vold som virkemiddel av det samme Arbeiderpartiet, har oppstått naturlig i markedet. Jeg finner ikke ord! De rødgrønnes desperasjon fører virkelig til absurde utsagn. Jeg klarer ikke for mitt bare liv å forstå at noen fortsatt tror på disse kriminelle løgnerne.
About these ads
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til >Lysebakkens desperate løgn

  1. Anonymous sier:

    >Med respekt å melde er dette innlegget overdrevet og useriøst. Moro å remje på, men med en så kraftig språkbruk henger ikke form og innhold sammen, og gjengir ikke virkeligheten på en god måte. Venstresiden i norsk politikk er den eneste garantisten for at fagforeningene skal beholde sin forhandlingsrett i arbeidslivet. Frp er for eksempel ikke for et samfunnssystem der fagforeningene har makt, ettersom dette i deres øyne legger føringer for bedriftsledelsens mulighet til fleksibilitet. Etter min mening er fagforeningen den eneste aktør som kan systematisk jobbe for et rettferdig arbeidsmaked, inkludert likelønn.voff voff!

  2. Terje sier:

    >TerjeEnig i mye av det Marius sier her. At politiske partier mottar støtte i form av pengegaver har vel vært velkjent for de fleste i mange år, og dette gjelder ALLE partier.Likelønn blir ikke enkelt å få til så lenge fagforeningene godtar en lik prosentvekst for alle borsett fra et latterlig minstebeløp som beriker de med inntekt under 280.000 i året.Terje.

  3. LordMarius sier:

    >Anonym: Jeg må si det sannelig er litt av en ironi i at du kritiserer formen på innlegget mitt for å føre til at innholdet ikke stemmer med virkelighet, samtidig som du ikke på noen som helst måte forsøker å peke ut hvordan det jeg har skrevet skiller seg fra virkeligheten. Det som er helt klart er at jeg ikke har skrevet et eneste ord om fagforeninger i innlegget mitt. Det er pussig at du plutselig betgynner å skrive om fagforeninger, for så å fullstendig utelate å kommentere hvordan fagforeningene har forholdt seg til de rødgrønnes løftebrudd.Hvis du skal framstå som seriøs bør du når du kommenterer forholde deg til DET SOM FAKTISK SKRIVES i innlegget, i stedet for å komme med uspesifisert kritikk og irrelevante (og ikke minst feilaktige) påstander.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s