>Edruskapslobbyen vil ta flypilsen din.

>- Godt forslag tidd i hjel i tre år, skriver Knut T. Reinås fra Forbundet mot rusgift på Twitter. Hvilken grusom forbrytelse er det så som har klart å snike seg unna lovens utlagte tarm i årevis? Å ta seg en pils på flyet. Jepp! Når du sitter på et fly og koser deg med en pils på vei til business or pleasure er du i virkeligheten en ond forbryter som setter flysikkerheten i fare og helst burde vært lagt i jern og kastet i fengsel.

Edruskapslobbyen har virkelig ingen grenser. I deres verden fins ikke vanlige mennesker som koser seg med alkohol på fredelig vis, alt som fins er voldsforbrytere, flystyrtere og voksne som gjør barnas julaften eller ferie til et fuktig mareritt. Men, akkurat som man ikke lar folk som lider av en irrasjonell frykt for hunder forby hundehold fordi det en sjelden gang skjer at en hund gjør skade på et menneske, bør man heller ikke la slike alkoholfobikere som Reinås bestemme hvor og når vi kan ta oss en pils fordi en eller annen suppegjøk gjør noe dumt. I en rettsstat skal man ikke bli straffet kollektivt for en annens forbrytelse.

La disse edruskapsfascistene styre sitt eget alkoholinntak, og la oss andre få styre vårt.

About these ads
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s