>Obama har skylda for massakren.

>Likene i Tuscon, AZ rakk ikke engang å bli kalde før de avskyelige politiske gribbene begynte å slå mynt på tragedien, hvorpå en drøss fehuer her til lands også slengte seg på lynsjemobben. Hallo, det MÅ jo være Palins feil, bare se på dette bildet.

You’ve given it your best shot, you’ve tried numerous times to talk with the Republicans, to negotiate, to meet them halfway on every single matter before the American people. But they hate you for many reasons. It’s time you break kneecaps. It’s time to destroy the Republican Party. They don’t deserve a seat at the table when all they want to do is score political points by being the Party of No. - David Bourgeois, Huffington Post.

Vel, skal man først slenge seg på den moralske panikken og dele ut skyld i hytt og gevær (unnskyld, klarte ikke dy meg), hvorfor starte med akkurat dette kartet? De blodtørstige demokratene gjorde jo nøyaktig det samme.


Obama’s critics keep blasting him for Chicago-style politics. So, fine. Channel your inner Al Capone and go gangsta against your foes. Let ‘em know that if they aren’t with you, they are against you, and will pay the price.  – Roland Martin, CNN.

For ikke å snakke om hans trussel om å skyte republikanere i 2008. Hver eneste lignende hendelse medfører en ny moralsk panikk. Når noe grufullt skjer trenger man noe og noen å skylde på. Gjennom historien har lignende moralske panikker gjort papir-og-terning-rollespillet Dungeons & Dragons, heavy metal, voldelige filmer, gangsta rap, voldelige dataspill, MMORPGer som World Of Warcraft til syndebukker for virkelige eller innbilte grufulle hendelser. For ikke å snakke J.D. Salingers bok The Catcher In The Rye, og ikke ukjente Sokrates som måtte tømme giftbegeret fordi han ødela ungdommen. I samme lei finner vi konspirasjonsteoriene etter terrorangrepene 11. september 2001. En slik massiv grufull hendelse kan ikke «bare» ha vært gjennomført av en gjeng islamister med tapetkniv og et par flytimer. Det må være noe mer. Noen må stå ansvarlig! Det må være en plan bak! Hvilket bringer tankerekken over til den religiøse dimensjon, det er nøyaktig det samme behovet for at det er en slags orden bak selv den mest grufulle hendelse. Man kan liksom sove litt tryggere om natta når man vet at det i det aller minste er en plan bak.

Den siste tragedien føyer seg inn i rekken, og igjen ser vi at kyniske opportunister bruker tragedie som skyts mot noen eller noe de ikke liker. Det eneste som er forskjellig fra vanlig er at skytset (unnskyld igjen for ordspill) rettes mot en løs politisk gruppering generelt, og én politiker spesielt. Håper dere som er med i lynsjemobben skammer dere.

Edit: Her er en liste over voldelige angrep på Republikanere. Ut fra den sinnssyke logikken til lynsjemobben må jo alt dette være Demokratene sin skyld?

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til >Obama har skylda for massakren.

  1. Tearr sier:

    >tenkte å skrive en akkurat lik post

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s