>Kidnappingen av Maria Amelie.

>Da jeg ble overfalt to ganger på samme kveld av en nyutskrevet psykiatrisk pasient mens jeg var på jobb med ansvar for en håndfull pykisk utviklingshemmede, kom to politifolk etter 45 minutters venting og nektet å ta med seg voldsmannen. I natt prioriterte politiet å bruke 8 politifolk for å arrestere ei vever 25 år gammel jente, hvis eneste «forbrytelse» er at hun som 16-åring ble tatt med til Norge av sine foreldre.

I en verden der det er forskjell på rett og galt er det å bo i Norge er ingen forbrytelse, uansett hva det måtte stå på et papir stemt over av 169 psykoer som har albuet til seg politiske posisjoner. I en verden der det er forskjell på rett og galt er frihetsberøvelse, kidnapping, en reell forbrytelse med mindre det er en reaksjon på en sammenlignbar reell forbrytelse.

Kjære Arbeiderpartet, Sosialistisk Venstreparti, Senterpartiet, deres medlemmer og velgere, alle involvert i arrestasjonen av Maria Amelie, samt alle andre som støtter denne aksjonen. Dere er ansvarlige for frihetsberøvelse, kidnapping, av en person som ikke har begått noen reell forbrytelse mot noen. Jeg håper noen gir dere den straffen dere fortjener.

About these ads
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til >Kidnappingen av Maria Amelie.

  1. >Helt enig, selvsagt. Bortsett fra at at det nærmest bak vår rygg faktisk er definert ulovlig det som ingen rasjonelle mennesker vil anse som ulovlig. Staten utøver kriminell definisjonsmakt. På en måte som i seg selv vil anses som kriminell av de fleste!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s