>Velkommen til landsbygda i Pakistan.

>Ekteskapsinngaåelse som instrument for alliansebygging. Ekteskapsinngåelsen som ansettelse av hushjelp til å passe på de gamle. Innavl såpass vanlig at forbud mot søskenbarnekteskap blir et overgrep mot innvandrere. Dette er altså hvordan Norsk innvandrerforums leder Athar Ali ønsker å framstille Norges innvandrere. Hvor er vi hen egentlig, på tjukkeste landsbygda i Pakistan eller i middelalderen? Står det virkelig så til i dagens moderne Norge, eller er dette noe Athar Ali drar ut fra der sola aldri skinner? Hvem er det i så fall som stigmatiserer innvandrerne? Kanskje han bør dømmes for rasisme?

About these ads
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s