Hva gjorde de klarsynte for Japan?

Vi vet veldig mye om jordskjelv, men ett frustrerende faktum kommer vi ikke utenom, geologene har ennå ikke kommet så langt at de kan forutse dem. Når naturvitenskapen kommer til kort er det vi trenger de som påstår å ha evner som overstiger det naturlige, de som kan de framover i tid, kan kommunisere med de døde, kan komme i kontakt med savnede slik at de pårørende kan få ro i sjela.

De klarsynte imponerer såpass i velregisserte TV Norge-programmer og sceneshow at overraskende mange tror på evnene de mener å ha. Men når det virkelig gjelder kan ikke disse beevnede bidra med noe som helst.

Hvorfor forutså ikke de klarsynte jordskjelvet og tsunamien, og advarte på forhånd slik at hundrevis eller tusenvis av liv kunne blitt spart? Misforstå meg rett, vi vil sannsynligvis se at opptil flere klarsynte påstår at de forutså katastrofen. Noen av dem har sikkert kommet med et vagt utsagn som i ettertid kan tolkes som en forutsigelse. Desverre så er det slik at en forutsigelse som ikke gir mening før det den angivelig forutser faktisk har skjedd, ikke er en forutsigelse. Det er bullshit.

De klarsynte svindlerne kommer til å fortsette ufortrødent med å tjene gode penger på selskapslekene sine, uten å bruke de påståtte evnene sine når det virkelig gjelder. Og nepene som tror på dem kommer til å fortsette å tro på dem, uansett hvor verdiløse disse evnene viser seg å være utenfor klipperommet til TV Norge.

About these ads
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s