Slutt å styrke FrP. Igjen.

I sommer har vi hatt en offentlig debatt om en gruppe EØS-borgere som ikke har oppfylt kravene om selvforsørgelse, og derfor har livnært seg på tigging, hatt tilholdssted under broer, i parker, utenfor en kirke og i et steinbrudd på Årvoll.

Den operative betegnelsen på denne gruppen har vært romfolket. Uavhengig av om alle disse menneskene tilhører etnisiteten rom eller om de tilhører andre sigøynerfolk. Når man har debattert denne gruppen, altså de som har bodd på diverse mer eller mindre omtalte steder, har man altså brukt begrepet romfolket.

Dette har også FrP gjort. Og FrP har vært kompromissløse, budskapet har vært «Sett dem på busser og kjør dem tilbake der de kom fra». Altså, der dem er denne gruppen med mennesker som åpenbart ikke oppfyller oppholdskravet om selvforsørgelse. Dette har falt den latteslurpende PK-gjengen tungt for brystet. Ved en hver passende og upassende anledning har FrPs innspill blitt hitlet. Bussene som FrP ville skulle kjøre disse EØS-borgerne hjem til sitt respektive EØS-land har blitt sammenlignet med togvognene som fraktet millioner av jøder til utrydningsleirene under andre verdenskrig.

Hvorfor? Fordi FrP har brukt det SAMME operative begrepet på denne gruppen som alle andre, romfolket.

Altså, når vi andre snakker om romfolket, snakker vi om disse menneskene som bor i telt på steder der det ikke er lov å bo i telt. Når FrP snakker om romfolket, forandrer plutselig begrepet mening, og omtaler da et helt folk. Da inkluderer man plutselig de folk som måtte tilhøre etnisteten rom, og åpenbart andre sigøynerfolk, fordi man ser en anledning til å ta de onde, slemme rasistene i FrP nok en gang.

Og med det gir en Per Sandberg anledning til å bruke sitt første minutt av taletiden i gårsdagens Dagsnytt 18 til å spille offerkortet. Med det bekrefter en inntrykket av at det er FrP mot en latteslurpende politisk korrekt maktelite. Med det øker en konfliktnivået i samfunnet. Med det STYRKER en FrP, partiet en elsker å hate.
 
Så, vil du ikke styrke FrP? Da slutter du å hitle dem, da slutter du å kalle dem rasister, da slutter du å tillegge et hvert utspill fra en FrPer den verste tenkelige mening. For gjør du ikke det, er det DU som framstår som rasshølet for de du vil lokke bort fra FrP, for de du vil lede over på den rette vei.

About these ads
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s